Kwakkelkrant 14.297,83 EURO en Detox plus!

‘t Is gedaan!
Het weer was minder dan vorig jaar, maar de 270 verspreiders hebben hard hun best gedaan om huis aan huis in Roosendaal de Kwakkelkrant te verspreiden.

Als extraatje voor de verspreiders van de Kwakkelkrant is er vanavond een uniek, exclusief en stijlvol bal: Het Telbal! Elk jaar is dit weer een geweldige happening en ook dit jaar belooft het een (vroeg) hoogtepunt te worden.

Tevens zal vanavond  op het Telbal het opgehaalde bedrag bekent gemaakt worden.

Begewerkt 25 januari 2016 14.297,83 EURO!!
272 bezorgers hebben 23 januari in (bijna) heel Roosendaal de Kwakkelkrant huis aan huis bezorgd. Tijdens de daaraan gekoppelde collecte werd door de Tullepetaonen gul gegeven: € 14.297,83!!

Deze opbrengst zal nog hoger uitkomen door de spontane donaties tijdens het exclusieve Telbal in De Veestallen op de Kade, waar de bezorgers konden “uitrusten” van de werkzaamheden.

In de komende dagen worden de kranten bezorgd op de adressen die nog geen krant hebben ontvangen. Mochten mensen nog een bijdrage willen geven, dan kan dat bij de Schooiwagen die voorafgaand aan de optocht rijdt.

 

Detox plus

Verder hebben wij nog een leuk kado voor de donateurs. Bij een donatie van minimaal 10 euro ontvangt u 2 gratis potjes detox plus. Detox plus is een merk natuurlijk middel om af te vallen. Nu betekent dat uiteraard niet , dat u direct te dik bevinden bent op het moment dat u het kado krijgt. Het is namelijk ook niet specifiek voor u bedoelt. U mag het zelf ook weer aan iemand kado geven, waarvan u denkt dat diegene het wel zou kunnen waarderen.

Het is ook niet zozeer om direct van af te vallen. De naam zegt het al: Detox. Het is om te detoxen. Dus stel u heeft een gezondere levensstijl op de planning, dan is detox plus het middel bij uitstek om in eerste instantie de gigtige stoffen uit het lichaam te halen en volledig te reinigen