Kiwanis Korenslag

Verschillende (pop)koren uit de regio, Akkoord, Close Up, Skoor, BSUR, Gossi Nokki en De Voices traden op voor een goed doel.

De juryprijs

Dit jaar is de juryprijs gewonnen door “The Voices”.

De publieksprijs

In tegenstelling tot de eerste Korenslag in 2009, is in 2010 besloten om de stemming voor de publieksprijs te laten plaatsvinden door middel van stemmen met geld… Eenieder kon een “stem” ter waarde van € 0,50 in de bokaal van zijn favoriete koor doen. Valsspelen werd aangemoedigd aangezien de opbrengst van deze stemming in zijn geheel naar het goede doel ging.

De publiekprijs is op deze manier gewonnen door Skoor, met een opbrengst van meer dan € 125,- euro. De totale opbrengst van de stemming lag rond de € 528,-.

De opbrengst komt ten goede aan het kindvriendelijk maken van de wachtruimtes bij de spoedeisende hulp in het Franciscus Ziekenhuis.

 

Ros Financial lease

Dan hebben we ook nog wat extra goed nieuws. Het totaal opgehaalde bedrag wordt door Rosfinance.nl verdriedubbeld. Wij vinden dit een fantastisch gebaar van de Auto lease maatschappij en willen hen dan ook via deze weg ontzettend bedanken.

Het is namelijk best wel schaars geworden. Dat bedrijven een deel van de winst doneren aan goede doelen. Hopelijk zet deze mooie daad van Ros Finance de toon en stappen er meerdere bedrijven uit de regio naar voren om op die manier hun steentje bij te dragen aan de maatschappij. Het valt de laatste tijd per definitie al op dat mensen steeds meer op hunzelf gericht zijn en niet op het maatschappelijk belang. Hopelijk komt daar op korte termijn veel verandering in!