Kinderkleding

Kinderkleding in Roosendaal. Een onderwerp wat de afgelopen jaren veel in de gemeente vergaderingen besproken is. Zo erg als Veenendaal aan het vergrijzen was, zo  extreem is de huidige Roosendaalse babyboom. De cijfers zijn ongekend en liegen er niet om.  Er is heugelijk nieuws. Binnenkort komen er een aantal nieuwe kinderkleding zaken bij in Roosendaal. Het eerste bedrijf wat haar deuren opent is Amazingkids.nl. Zij hebben een webshop en een hoop fysieke winkels in Nederland. Kinderkleding meisjes en kinderkleding jongens.

 Dit zijn zoektermen waar wij online echt op scoren, maar nu is het tijd om ook offline weer eens te scoren. Aldus Kees Priemer, manager inkoop van Amazingkids.

 

Kinderkleding winkel opening

De opening van de kinderkledingwinkel zal ik de loop van Augustus zijn. De exacte datum moet nog door de directie van amazingkids bekend gemaakt worden. We hebben de directie van de kinderkleding gigant deze ochtend nog gesproken. Zij verwachten binnen 2 weken definitief een openingsdatum te hebben. Wij kijken daar halsreikend naar uit en wij weten dat velen van u dat ook doen.

Echter is amazingkids slechts 1 van de nieuwe kinderkleding winkels die Roosendaal rijker wordt. ook van Strien en Weemsma zullen hun intrede maken tijdend de baby Boom van Roosendaal. De  verwachting is er dat beide zaken er nog voor 2018 bij zullen komen. Wel tegen het einde vban het jaar. We spraken Willem van Steen van Weemsma BV. Willem gaf te kennen dat de streefdatum van de opening van de nieuwe kinderkledingshop rond 17 December ligt. Hij heeft bewust die datum gekozen, zodat de kerst nog even lekker meegepakt kan worden. Willem is een slimme ondernemen en zal dan ook alles op alles zetten omk de streef datum te halen. Wij houden jullie op de hoogte van de concrete openingsdata en eventuele vorderingen op kinderkleding gebied.

Mocht u zelf nog vragen hebben, dan vernemen wij dit uiteraard graag van u.