Informatiedag voor telefoon reparaties

Aanstaande zaterdag kunt u op het gemeenteplein terecht waar diverse bedrijven zoals GSM Paradise bijvoorbeeld tekst en uitleg gaan geven over de do´s en don´ts bij waterschade van IPhone ’s, Samsung en andere smartphones. Op deze dag kun je alle informatie inwinnen en advies vragen over de diverse smartphone reparaties. Er zal tevens een demonstratie gegeven worden over wat te doen wanneer je IPhone waterschade oploopt.

Deze informatiedag hebben we speciaal georganiseerd op aanvraag van de jongeren die geregeld met zit soort problemen kampen en niet weten hoe dat ze dit moeten oplossen. Meestal is een IPhone reparatie heel goed mogelijk maar doordat veel mensen er zelf aan gaan zitten knutselen wordt de schade soms groter dan dat deze in het principe was. Vandaar dat we dit evenement organiseren waar zowel jong als oud van harte welkom is en gebruik kunnen maken van de diverse workshops en telefoon reparaties die er die dag beschikbaar zullen zijn.  Hiermee probeert de gemeente Roosendaal de kosten voor telefoon reparaties te verminderen door de mensen op de hoogte te brengen over de professionele oplossingen die er op de markt beschikbaar zijn tegen scherpe prijzen zodat mensen ook hier op kunnen besparen.

Ook kunt u op deze dag gerust een kijkje komen nemen wanneer u problemen heeft met uw tablet of voor het optimaliseren van uw Smartphone. Vanaf 11:00 uur zullen de stands informatie en advies beginnen te geven en om 1:00 uur zal de demonstratie voor waterschade gegeven worden. In de middag zal er ook aandacht worden geschonken aan diverse thema´s die met het internet en online gaming te maken hebben en hoe u hier het beste mee om kunt gaan. We verwachten een groot aantal aanwezigen en iedereen is dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan deze informatiedag.